A jeni të interesuar për të filluar një karrier të suksesshme në njërin prej brendeve më të njohur të ushqimit në mbarë botën?

Pozitat e hapura:

  • Arkëtar/e
  • Kuzhinier/e
  • Punëtor/e Restauranti

Disa nga kriteret që kandidati/ja duhet plotësuar:

  • Të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm 
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze (në të folur dhe shkruar);
  • Të ketë njohuri të programeve kompjuterike (Excel, Word, Power Point);
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese;
  • Të ketë aftësi për të punuar në grup;
  • Të jetë i/e gatshëm të punojë nën presion.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në webfaqe tonë  www.kfc-ks.com. Ose vizitoni restorantin KFC Prziren tek sheshi i lidhjes.